ProvaHandla

Nya Factory Batch Cinnamon Heat

→ Köp den

SWAVE FACTORY BATCH

Nya smaker i begränsad upplaga

Swave Factory Batch tillverkas i begränsad upplaga och säljs endast hos Swedish Match och Gotlandssnus.

Handla Factory Batch

Mkt bra!

Bästa all white på marknaden enligt mig. Stora, välfyllda påsar och lång, god smak.

Viktor

Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Upptäck andra Swave-smaker

Ta det Swave

Vad innebär det, egentligen? Är det när man missar bussen men inte bryr sig eftersom ljudboken precis blivit spännande? Eller att ha sol i sinne även när regnet piskar mot rutan? För oss är det när den vanliga tisdagen känns som en fredag. Känslan av att allting ordnar sig. Det är när ingenting kan gå fel just i denna stund och du kan luta dig tillbaka och Ta det Swave.

Frisk och fräsch smak!

Efter att ha testat Swave Cafetini blev jag sugen på att testa Swave Cuba Libre – det visade sig vara en av de bättre idéerna jag haft. En helt ny smak som är både frisk & fräsch, helt perfekt till sommaren!

Recension från Snusbolaget.se

Frågor och svar om Swave

Vad innehåller Swave?

Swave innehåller bland annat nikotin, smakämnen, sötningsmedel, pH-justerare och fyllnadsmedel. Alla ingredienser som tillsätts nikotinet är livsmedelsgodkända.

Innehåller Swave socker?

SWAVE innehåller inte socker. För att ge produkterna sötma använder vi oss av ett sötningsmedel (E950), som är vanligt förekommande i livsmedel såsom läsk, saft och glass.

Hur mycket sötningsmedel finns i en påse?

I SWAVE slim nikotinpåse så finns det 0,6-1,0 mg/påse.

Hur förvarar man Swave?

Du kan förvara din SWAVE hur du vill! Det är inga problem att förvara produkten i rumstemperatur, och den kan även förvaras i kyl eller frys.

Hur länge håller Swave?

Hållbarhetstiden för produkten SWAVE hittar du på bottenetiketten av dosan i ett bäst-före-datum.

Blir Swave dåligt efter utgångsdatumet?

Du kan känna dig helt trygg med att använda våra produkter även om de passerat sitt bäst-före-datum. Det du kan uppleva är att smaken minskat något, men i övrigt kan du använda produkterna som vanligt.

Var tillverkas Swave?

SWAVE tillverkas i Roma på Gotlandssnus.

Är Swave veganskt?

Alla ingredienser i SWAVE är växtbaserade. Fyllmedlet är cellulosa från träd och växtfibern som finns i SWAVE Slim är bambu. Ingen av de kemikalier som används är av animaliskt ursprung.

Finns det någon risk med att använda Swave?

SWAVE innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne och ska enbart användas av personer över 18 år.
Nikotin påverkar blodcirkulationen, höjer pulsen och drar samman blodkärlen. Personer med någon typ av hjärtproblem, såsom oregelbunden hjärtrytm eller kärlkramp bör därför undvika alla typer av nikotinprodukter, således även SWAVE. Vi rekommenderar inte heller att produkten används under graviditet eller amning.

Kan diabetiker använda Swave?

SWAVE innehåller inte socker. Varken sötningsmedlet (E954) eller nikotinet i våra produkter påverkar blodsockernivåerna, men vi rekommenderar att du rådfrågar din läkare innan du använder SWAVE.

Missfärgar Swave tänderna?

Det går inte helt att utesluta att det kan finnas en liten risk att SWAVE kan ge upphov till missfärgning av tänder hos enskilda individer.

Vad händer om jag råkar svälja en påse Swave?

Om du råkat svälja en nikotinpåse behöver du inte oroa dig, det är inte farligt. Din kropp kommer till och med ta upp mindre nikotin om du har svalt nikotinpåsen, än om du har den under läppen.

Kan man återvinna Swave?

Ja, och det vill vi gärna att du gör! Dosan är gjord av återvinningsbar plast (Polypropelen, PP) och ska sorteras som plast när du återvinner.

Är Swave biologiskt nedbrytbar?

Nikotinpåsarna ska slängas i ditt vanliga hushållsavfall. Påspappret innehåller ett bindemedel som inte är helt biologiskt nedbrytbart och kan därför inte återvinnas.