Artiklar
/
Ta det Swave
Kvinna i badrum som poserar framför en kamera med en enkel fotostudio

Ta det Swave

Mars 2022
MADE ON GOTLAND
Utforska utbudet

Du kanske hajar till när du läser rubriken och undrar: Vad betyder det? Hur gör jag för att ta det Swave? Måste jag gå en kurs för att lära mig grundpelarna inom Swave? Absolut inte.

Att ta det Swave är att missa bussen, men att inte bry sig eftersom du precis satte på en ny bra ljudbok. Att ha sol i sinnet trots att regnet piskar mot rutan. Swave är en känsla, men också ett tillstånd. Det är när den vanliga tisdagen känns som en fredag. Att våga leva ut sin egen verklighet till max. Enklaste sättet att beskriva det? Känslan av att allting ordnar sig. Eller som de säger på Gotland som är hem för Swave: Dei årdnar si.

Vita nikotinpåsar utan tobak

Swave är också namnet på en serie av vita nikotinpåsar utan tobak. De kommer i en rad olika smaker, allt från Swave Green Mintini till Swave Daiquiri Mini. Dessutom släpps med jämna mellanrum olika testsmaker under namnet Swave Factory Batch. De finns då under en limiterad tid och i begränsad upplaga, men vissa blir så populära att de blir ordinarie smaker som Swave Red Surfer.

Direkt från fabriken på Gotland

Idén till Swave föddes i Roma på Gotland. Målet var att skapa världens bäst smaksatta nikotinpåsar. Testa och se om vi lever upp till det.

Våra smaker:

Swave jobbar med råvaror av högsta kvalitet och den senaste tekniken. En viktig del av resan dit de är i dag har varit att våga misslyckas.

Swave Green Mintini

Smak av frisk Wintergreen med en kylande känsla av mynta bjuder in till fräsch fredagsvibb. En karaktäristisk smak som Green Mintini är helt enkelt lite fredagskänsla på dosa.

Swave Daiquiri Mini

Storsäljaren Daiquiri i miniformat med en mindre mängd nikotin. Den tydliga smaken av melon och en släng av päron adderar det där lilla extra i vardagen. Känslan av att saker är på rätt väg – ambition på dosa.

Swave Red Surfer

Nu finns det inget slutdatum på semestersmaken, den populära Factory Batchen är här för att stanna. Surfa genom fyllig smak av syrliga bär med toner av citrus och eftersmak av vanilj. Red Surfer är njutning fångat på dosa.

Swave Cafetini

En kaffe på det. Cafetini är okomplicerat god med fylliga smak av kaffe och en ton av karamelliserad sirap. För stunder då man bara vill luta sig tillbaka och plocka fram inspiration på dosa.

Swave Tropic Spritz

En sommarfräsch, tydlig smak av ananas kryddat med solens strålar.

Tropic Spritz är välkomnad värme som väcker sommarambition hos de regnigaste dagarna.

Swave Cuba Libre

Det är ingen slump att Cuba Libre är poppis. Med kanel, vanilj, och toner av citrus spetsad med rom, sätter smaken pricken över i:t på de flesta dagar. Det kallar vi dagdrömmar på dosa.

Swave Daiquiri

Storsäljaren! Med tydlig smak av melon och ett litet inslag av päron är det som att öppna dosan och andas in poolhäng. Daiquiri är äkta livsnjut på dosa.

Utforska utbudet