Artiklar
/
Han skickar gratis nikotinpåsar till hela Sverige
Richard lutar sig mot sin pallyft i fabriksområdet på fabriken i Roma

Han skickar gratis nikotinpåsar till hela Sverige

Mars 2022
MADE ON GOTLAND
Prova Swave gratis

Swave har på bara några år blivit en favorit bland många nikotinpåse-fantaster runt om i världen, men det var inte självklart från början. Gänget bakom Swave har inte några stora reklambudgetar eller testpatruller för att fånga upp de senaste trenderna. Allt startade en gång i tiden i deras grundares kök. I dag har de en liten fabrik i ett gammalt sockerbruk på Gotland. Hela vägen har de haft med sig ett stort intresse för smak och en känsla att resten löser sig.

Vita nikotinpåsar med smak

När Swave skapades och grundarna första gången testade Swave Daiquiri kände de direkt att de hade en hit i sina händer. Frågan var bara hur de skulle få ut det och få fler att testa smakupplevelsen. Någon föreslog att de kunde bjuda lite kompisar på en dosa och det blev en omedelbar succé. Kompisarna gillade det direkt! Snabbt fick Swave bra spridning på Gotland, men på fastlandet var det fortfarande inte många som kände till dem. Då kom någon på idén att lägga upp ett erbjudande på sajten och skicka hem en dosa till de som var intresserade. Visst, tänkte de på Swave, det går att lösa och de dosorna kan skickas under rasten i övriga produktionen.

Populära nikotinpåsar utan tobak

I början gick det lite långsamt. Det kom in några beställningar på en dosa Swave Tropic Spritz och Swave Cuba Libre. På fabriken hjälptes de åt och lyckades skicka ut alla smakprov, men ryktet spred sig och snart rasade beställningarna in. Vad skulle de göra? Pausa erbjudande? Eller ta bort det? Swave ville ju bara att fler skulle få chansen att uppleva deras smaker.

Skickar gratis dosor hem till dig

Lösningen stavades Richard. Han är anställd på fabriken bara för att ta hand om alla önskemål om smakprov som kommer in. En bra dag kan han få i väg runt 200 dosor. Ofta är det kanske fler beställningar som kommer in, men han betar av dem så snart han hinner. Du kanske kan få vänta en dag extra, men tänk då på att Richard gör allt för hand.

Se till att Richard får mer jobb att göra! Beställ din dosa Swave gratis här:

Prova Swave gratis