Artiklar
/
Cuba Libre Mini – Storsäljare i MINI-format
Kille på liten motorcykel med Cuba Libre-klistermärken

Cuba Libre Mini – Storsäljare i MINI-format

Juni 2022
MADE ON GOTLAND
Prova Cuba Mini

Tänk att bära runt på semester i fickan. Att när som helst känna att livet rullar och inget står i vägen. Andas in doften av kanel, vaniljig citrus och lite rom på det, precis som semester ska smaka. Det är minisemester på dosa.

Storsäljare i MINI-format

En av våra storsäljare har kommit till att bli Cuba Libre. Vi kände att det därför kanske var dags att släppa en variant på Cuba Libre, fast i en lite portion med lite svagare nikotinhalt. Sagt och gjort, här är den. Samma fräscha smak, fast lite mindre. Cuba Libre Mini!

MINI-format på MINI-motorcykel

Vi passade på att filma vår kompis på hans Minimoto när han tog en sväng i kvarteret. Sommarn är på gång på riktigt och det blev plötsligt så tydligt för oss: ibland hittar man det riktigt stora i det lilla. Wrooooom!

Liten praktisk dosa

Dosan tar mindre plats i fickan. Precis som prillan, som tar mindre plats under läppen och erbjuder en lite svagare nikotinrelease. Styrkan är 2/4. Nikotinpåsen har fortfarande samma långvariga smakrelease. Detta gör att din Swave Cuba Libre Mini kan stanna längre under läppen utan att tappa smaken.

Finns i vår shop eller i din närmsta butik

Vi har jobbat hårt för att från den lilla fabriken på Gotland, kunna distribuera våra produkter till så många butiker och kedjor som möjligt i vårt avlånga land. Förhoppningsvis hittar du därför Cuba Libre Mini i din närmsta butik eller kiosk.

Vi på Swave passar på att önska dig en riktigt fin sommar!

Prova Cuba Mini